Over Boskafeeke Grill

Boskafeeke Grill kort omschreven:

In de prachtige, bosrijke omgeving van Stekene vindt u het Boskafeeke Grill.
Boskafeeke Grill is gekend om zijn warme en huiselijke sfeer. Bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het groot terras, omgeven door de prachtige natuur. Ook de alllerkleinsten voelen zich ongetwijfeld meteen thuis. Voor en na het eten kunnen ze zich naar hartelust uitleven in de mooie speeltuin . Na een wandeling, een stevige fietstocht of een ritje per paard (paddock aanwezig), kunt u bij ons terecht voor een drankje, een kleine hap, ijsje of pannenkoek.

Onze specialiteit is steengrill, voor zowel vlees als vis tevens bieden we een mooi stukje vlees of vis aan uit onze Josper houtskooloven. Onze keuken werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en we versnijden ons vlees zelf op het moment zelf.

Werkwijze corona Boskafeeke Grill

In het weekend werken we vooral op reservatie en in shiften, daar door de corona maatregelen de capaciteit beperkt is. We hebben een gedeelte van ons terras overdekt met een mooie strechtent. We hebben een aparte inkom (met wachtzone) en uitgang, u word persoonlijk begeleid naar de tafel door iemand van ons team daar we de maatregelen strikt opvolgen. 
Reserveer online
Reserveer online!

Reserveer snel en eenvoudig online, zo bent u steeds zeker van een plaats.

RESERVEER ONLINE